Thursday, August 29, 2013

Cloud atlas

Ja, en kväll började vi kolla på denna filmen. Jag hade fullt upp och göra andra saker samtidigt så jag var tvungen att springa ifrån hela tiden, därför så såg jag inte så mycket av filmen. När halva filmen hade gått så frågade jag " är inte filmen färdig nu?" Sedan kollade jag hur mycket det var kvar av filmen, då såg jag att vi bara hade sett halva. Så då slutade vi och titta på filmen för jag ville sova, sedan dess har vi inte titta klart på den. Min pojkvän har frågat om vi ska se klar filmen, jag har inte haft någon lust. 

Det verkar vara en sådan invecklad film, sådan som jag har svårt att hänga med i, måste nog se om hela filmen ordentlig för jag fattade inte mycket av det jag såg. Det blev som när jag såg filmen inception första gången, fast då somnade jag i stället, man måste vara så fokuserad när man ser på sådana filmer känns det som Men jag har hört att den ska vara riktigt bra. Så jag får se om jag orkar se om den någon dag.

Vad tycker ni om filmen? Är den värd att se klart på?

2 comments:

  1. Härlig blogg:) Jag har frågestund nu så ta gärna en titt på min blogg och lämna gärna en kommentar tillbaka där du möjligtvis skulle kunna skriva något positivt och negativt om min blogg? Skulle bli oerhört lycklig och mycket tacksam! Ha en fortsatt trevlig dag! :)

    ReplyDelete
  2. Tycker den filmen var fantastisk :D den ska du absolut se om, vet inte om jag tycker den var invecklad men kan tänka mig att andra gör det :)

    ReplyDelete

Random

randomposts

Recent

recentposts