Tuesday, July 2, 2013

Pitch perfect
Igår kollade jag på Pitch perfect. Filmen handlar om Becca som är en tjej som vill bli DJ när hon har slutat College. Hon är en tjej som har isolerat sig från omgivningen och hon har svårt att hitta en grupptillhörighet som passar henne. Hon hamnar i en grupp med tjejer som har väldigt olika personligheter, men det dom har gemensamt är att dom sjunger riktigt bra.

Jag kan ju säga direkt att det är som serien Glee. Skillnaderna är att det inte är en serie och att dom inte sjunger a cappella och att dom inte går på High school. Så dom som gillar Glee kommer om den eller tvärtom. Deras mål är det samma att dom ska vinna en stortävling. Så får man följa deras strävan till att vinna.
 
Jag tycker den var bra, även fast jag gillar Glee mer, om dom inte hade sjungit a cappella och var lite äldre så hade jag nog inte tyckt om filmen alls. Jag gillar även karaktärerna i filmen, även fast det fanns karaktärer som jag verkligen inte klarade av. Som var för överdrivna.
Jag fick ett gott skratt, liten tår och sjöng med i låtarna.Så därför ger jag filmen 4 av 5

3 comments:

 1. Aw, har sett den! :D

  SV: Varför inte dådå? ):

  ReplyDelete
 2. Är osäker på om jag sett den. Låter som en film i min smak ju! :D Så måste kolla!

  ReplyDelete
 3. Pitch Perfekt är ändå bra mycket bättre än Glee och roligare. Jag tycker inte om de kvarvarande skådespelarna i Glee, de jag tyckte om försvann typ när säsong 4 började och det gillade jag inte alls och då la jag också ner serien.

  SV: Jo, det måste ha varit bättre på bioduken, för annars skulle filmen inte ha fått sån uppmärksamhet (när det kommer till 3D effekterna). Men de tycks ändå vara klena...
  Kanske de valde den korta versionen eftersom det var den som gick upp på bio, den långa kom väll enbart till DVD och BD. Men det är inte okej iallafall..

  ReplyDelete

Random

randomposts

Recent

recentposts