Saturday, June 15, 2013

Iron man 3Nu har jag sett på Iron man 3!! :D Underbar film mår jag säga, CG var hur bra som helst. Så himla snyggt det ser ut när han får på sig alla delarna till dräkten. Jag måste nog säga att den är bättre än nr 2. Även fast den var väldigt bra den också. Jag gillar verkligen Tony Stark's humor, det gör mycket av filmen. Om inte hans humor inte var med så skulle jag nog inte tycka att filmen var riktigt så bra. Jag gillar att dom har fått med riktigt roliga karaktärer underfilmens gång. Det är kul och få hänga med i hans förhållande med Piper, se hur han klarar sig ur alla knipor. Han blir lite som Mc Giver. Han brygger ihop saker av det han har och lyckas göra något bra av det. 

Den är klart värd och se om man gillar dom tidigare filmerna!! Kul att dräkten klarar av och vara i vattnet  som syns på bilden. Han är the man! Jag ger filmen 4 av 5. Anledningen att den får 4 av 5 är p.g.a. slutetet mer säger jag inte ;)

Här är trailen:


Vad tycker om filmen, ni som har sett den?

 

3 comments:

 1. Har inte sett den än, har faktiskt inte sett tvåan heller än men gillade ettan skarpt så kommer att se dem :D!

  sv: Ja verkligen :D!! Ser fram emot den, tror den kan vara bättre än ettan.

  ReplyDelete
 2. Så jag är inte ensam om att reta upp mig på slutet. Jag gillade det inte alls. Känns som en del av hans personlighet kommer försvinna med den lilla detaljen, om det ens blir en fjärde film vill säga och jag undrar hur det ska gå i The Avengers 2 nu när "saken" är borta.

  SV; Jo, det är riktigt kul, men med tanke på att jag kommer såga den första filmen som jag fick av Universal så är jag inte så säker att glädjen kommer bli långvarig. Eller ja, det beror ju på hur de tar att deras filmer blir sågade. Men man kan ju faktiskt inte gilla allt.

  ReplyDelete
 3. SV: Jo, Seven Pounds är lite små seg men slutet är så starkt att den är värd att sega sig igenom.

  På tal om Iron Man 3 igen så borde den filmen ha fått ett datum till sin dvd release nu, men icke. Många filmer har sitt dvd datum klart innan de går upp på bio men inte Iron Man 3 och det retar mig.

  ReplyDelete

Random

randomposts

Recent

recentposts