Wednesday, June 26, 2013

Anna Karenina
Filmen handlar om Anna som lever i 1800-tal i Ryssland. Hon lever i överklassen Man får följa med och se hur hon har det i sitt äktenskap och sedan blir kär i en annan man. Så får man följa henne vad hon gör för val i livet, hur det påverkar hennes äktenskap.

Jag kan ju säga såhär att det är en väldigt speciell film, rent visuellt. Eftersom nästa hela filmen utspelar sig i en teater, där dom byter kulisser hela tiden, så går dom runt där. Vissa scener har dom spelat in utomhus, men det mesta händer inne i teatern. På själva scenen men även i salongen där publiken brukar sitta. Så vill man se en film som nästan bara utspelar sig på en teater så är det något jag kan rekommendera. Själv tyckte jag att det kunde bli jobbat att dom nästan aldrig kom ut i en vanlig miljö, men vände mig under filmens gång. Annars så tyckte jag att själva storyn var bra.

Jag ger den 4 av 5. Anledning är att det utspelade sig på en teater, det får den ett minus för.

5 comments:

 1. SV: Tack! :D

  Hahah ja, snacka om att ta bilden i rätt ögonblick :D

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Nu finns svaren på min frågestund uppe :)
  Kika in och se vad jag svarade på frågan/frågorna som du ställde och alla andras!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/32162/svaren-pa-fragestunden-5/

  ReplyDelete
 3. Sv: Tack ska du ha! :)
  Spännande med filmen! Jag har tänkt se Anna Karenina, men visste inte att den utspelar sig på en teater. Kan förstå att det inte bara är positivt. Men får se vad jag själv tycker när jag ser den ;)
  /Sara

  ReplyDelete
 4. Svar:haha,det brukar/brukade gå på Barnkanalen,speciellt på morron o förmidag..:D

  ReplyDelete
 5. Usch... det där låter ju inte alls bra i mina öron och jag glad för att jag inte bad om att få den som ett recensionsexemplar, vilket jag först hade tänkt be Universal om.

  SV: Gillar du Glee så kommer du nog tycka bättre om Pitch Perfect än vad jag gjorde =)

  ReplyDelete

Random

randomposts

Recent

recentposts